”Accept är ett privatägt svenskt försäkringsbolag som jobbar med internetbaserade försäkringslösningar. Genom att i första hand sälja försäkringarna direkt på hemsidan och inte ha en dyr säljkår, kan driftkostnaderna och därmed premierna hållas nere. Accept erbjuder professionell service och har korta beslutsvägar.
Accepts affärsidé är viktiga och nödvändiga kompletteringar av det allmännas försäkringsskydd; utöver inkomstförsäkring som kompletterar ersättningen från a-kassan, erbjuds också reserelaterade försäkringar (via resebyråer) som kompletterar hemförsäkringen. Accept försäkrar också piloter som vill skydda sitt medicinska certifikat.
Pionjärer
Accept har varit verksamt sedan 1998 och var då först i Sverige med att erbjuda inkomstförsäkring. När fackförbunden sedermera började inkludera inkomstförsäkringar i sina medlemskap, tog Accept fram Plus-försäkringen som förlänger de kollektiva inkomstförsäkringarna. Hos Accept har du alltså alternativen, om du är med i ett fackförbund med kollektiv inkomstförsäkring kan du välja att förbättra den. Om du istället valt ett fackförbund utan inkomstförsäkring eller om du valt att stå utanför facket kan du välja att ha din inkomstförsäkring helt i privat regi hos Accept.
Specialister på det vi gör
Accept har nischat sig inom några få utvalda försäkringstyper och kan därför vara specialiser på just dessa. Vi som jobbar på Accept har över 10 års erfarenhet av försäkringsbranschen i snitt och de flesta medarbetare stannar kvar länge i bolaget.
Stabilt bolag
Accept är ett stabilt bolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Accept har en uttalad policy emot bonusar och rörliga ersättningar inom bolaget eftersom det kan leda till kortsiktiga affärsbeslut och dålig lönsamhet. Accept är kapitalstarkt försäkringsbolag som år efter år visar gott resultat vilket innebär en stor trygghet för våra kunder.

Opening Hours

Måndag

10:00-16:00

Tisdag

10:00-16:00

Onsdag

10:00-16:00

Torsdag

10:00-16:00

Fredag

10:00 15:00

Lördag

12:00 13:00

Söndag

closed

Address

Our Address:

Box 2068 174 02 Sundbyberg

Telephone: