”Transporter Vi transporterar ditt återvinningsbara avfall Om du anlitar Lantz Metall för att avlägsna förbrukade metall- och järnprodukter får du inte bara pengar för skrotet. Du får dessutom högkvalitativ service i alla led.
Varför lägga tid på att hyra släpp eller ringa till transportfirmor och förhöra sig angående priser när du har möjlighet att samla allt på ett och samma ställe? Gods som inte längre används eller som sett sina bästa dagar bör givetvis återvinnas, men att planera, hantera tunga volymer, lasta och packa avskräcker dessvärre många personer från att göra slag i saken. Inte undra på, vi lever i ett samhälle där tempot ständigt skruvas och där människor varken har tid eller lust att avsätta sällsynta luckor i ett fullspäckat schema till ännu fler praktiska göromål. Nu finns en lösning på problemet.
Allt under ett och samma tak
Lantz Metall förfogar över miljöklassade lastbilar och professionella chaufförer som arbetar för att underlätta din vardag. Vi kör ut till dig, hämtar upp skrotet och fastställer priset på tjänsten genom att uppskatta hur lång tid arbetet tar att utföra. Oavsett vilka kvantiteter det rör sig om anpassar vi storleken på lastutrymmet efter den information som vi på förhand delgivits vartefter vi transporterar avfallet till vår miljöcertifierade återvinningscentral.
När vi har fastställt den totala vikten på avfallet bestäms ersättningsnivån för det förbrukade godset och du kan gotta dig i ett välkommet ekonomiskt tillskott.
Anlita Lantz Metall, slipp krånglet och få betalt för att värna om miljön.”

Opening Hours

Måndag

7.00 - 16.00

Tisdag

7.00 - 16.00

Onsdag

7.00 - 16.00

Torsdag

7.00 - 16.00

Fredag

7.00 - 16.00

Lördag

closed

Söndag

closed

Address

Our Address:

Nydalsvägen 5, 192 77 Sollentuna

Telephone: